Vi på Jurema åtar oss inte uppdrag som gäller allvarlig brottslighet men om det gäller mindre allvarlig brottslighet så kan vi ofta hjälpa dig.

Om du är misstänkt för brott är det viktigt att du snabbt får tag i en advokat som arbetar med brottmål och som har tid att lägga ner arbete på ditt fall. Många av våra klienten klagar på att advokater har mycket att göra och hinner inte med att lägga ner den tid som behövs. En advokat som jobbat länge är ofta bättre men om han eller hon har stor tidsbrist så spelar erfarenheten mindre roll.

Om du är misstänkt för ett allvarligt brott så har du ofta rätt till en gratis advokat via staten som kallas offentlig försvarare. Om du inte har det så vi på Jurema att företräda dig och hjäpa dig och lägga upp en planering för att du ska kunna hantera situationen så bra som möjligt.